5-те най-добри реклами за миналата седмица  

01.05.2014

Противоположностите се привличат, освен когато не става дума за най-добрите реклами през тази седмица.

Неймар и Кен Блок се появиха заедно в реклама, а HBO представи леко неловка реклама за родителите, тийнейджърите и гледането на телевизия.

Видяхме още анимация с глас зад кадър, една продукция на Apple и реклама на Axe, която разказва за епична любовна история през годините. Заслужава си да ги прегледате!

 

  1. Apple ‘Gigantic’

Тази 90-секунда реклама на iPhone 5S, която избухна по време на The Voice USA, използва преработена версия на “Gigantic” – първият сингъл на Pixies от 1988г. Идеята е да се покаже интеграцията на приложенията на телефона, които мога да се използват в музикалните изпълнения и в процеса на записване.

 

2. Castrol ‘Footkhana’

Признавам си, че тази реклама не ме впечатлява. Реално, виждаме две популярни личности (Неймар и Кен Блок), футбол, кола, които са миксирани по странен начин и едно прекалено дълго видео. Повече от 11млн. зрители в Ютуб, обаче, мислят различно, а и трябва да се признаят изпипаните детайли и сложността на проекта.

 

3. Wonder Bread ‘Moving Out’

Wonder Bread записаха серия реклами, които се отличават с простота и класика в правенето на сандвич с желе и фъстъчено масло. Разговор с любим човек по телефона, начин на приготвяне и финалното изрязване на коричките. Може да ви се струва странно, но поредицата реклами се превърнаха в истински хит в Канада.


4. HBO Go ‘Your Body, Your Choice’

Тази кампания на HBO е продуктивана от инвазията на HBO към мобилните устройства и показва как понякога не е нужно майка ти и баща ти да са в стаята, докато гледаш филм. Серия от 7 реклами, в които тийнейджъри случват на неловка секс сцена в момент, в който родителите им са в стаята. Сигурен съм, че и на вас ви се е случвало.

 

  1. Axe ‘Don’t Rely on Fate’

Axe логично промени стратегията си и премина към по-зрял начин на рекламиране. В този 90-секунден спот виждаме преследването на една жена през годините на човешката история. Сами може да видите как завършва всичко това.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5-те най-добри реклами за последните две седмици12.05.2014

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Любовникът от Zanziбар“ или когато щастието е по-близо, отколкото си мислимТеатър