Аря намери новото си семейство

19.04.2015

Преди по-малко от седмица апелирахме към нашите читатели да ни помогнат с намирането на дом на Аря, радостни сме да обявим, че  днес тя е щастлива с новото си семейство!

Искаме да благодарим на всички сърцати хора, които проявиха желание да осиновят Аря – отново показахме, че хората сме способни и на добрини и любов. Получихме над 50 писма за 3 дена и изборът беше наистина невероятно труден, тъй като от всички тях прозираха топли чувства и искреност. Изборът обаче не беше наш, а на собствениците на Аря. Едно от тях ги грабна. То е Десислава от Русе. Ето какво сподели тя:

„От известно време насам мисълта семейството ни да се увеличи с още един член – пухкав и четериног, ме е обзела. Превърнала се е в безспирен копнеж. А всичко тръгна от черния лабрадор на моята колежка… Тя често го взема в офиса, където работя – тези дни, когато Тоби е при нас (така се казва той) са като малък празник за мен. Винаги съм искала да имам домашен любимец, но това не е толкова просто. Наясно съм с отговорностите, МОГА и с най-голямо удоволствие бих се грижила за кученце! Трябваше просто да убедя и съпруга ми в това.

 

Аря с Вики и Деси.
Аря с Вики и Деси.

Не знам как да го нарека: съдба или случайност, но една събота съпругът ми доведе нашата 5-годишна дъщеря в офиса, понеже били наблизо и решили да ме изненадат. Не знам кой бе по-изненадан аз или те, понеже във въпросната събота и Тоби беше „на работа“. Когато Виктория (дъщеря ни) го видя се затича към него и го прегърна, и също с толкова топлокафявите си очи ме погледна и каза: „Мамо, много е хубав“. От този ден със съпруга ми Ивайло не спираме да търсим кученце за нашата малка принцеса.

Живеем нормално, имаме добри доходи, разполагаме се в голям и просторен апартамент, но да купим кученце е сериозен първоначален разход, който на този етап не можем да си позволим. За това искаме да осиновим.

Прочитайки Вашата статия се изпълних с надежда! Много, много бих се радвала и ще се моля да станем горди собственици на това сладурче! Толкова е желано това куче! Ще го обгрижваме с любов и внимание! Семейството ни ще придобие друг облик! Ще бъде завършено!

Писмото на Деси стопли сърцата ни, а собствениците на кученцето още същия ден решиха да се свържат със семейството. Така още в събота Аря се запозна с новите си стопани и дори успя да нагризе едно гумено мишле!

11160333_10203974590794837_185269062_n

Отново благодарим на всички, които ни помогнаха да намерим дом на Аря!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаФилмът "Всички знаят" ще има извънредна прожекция на тазгодишната "Киномания"16.11.2018

Още от Под Моста

Димитър РахталиевАнимациите, които създадоха едно поколениеКино