Дрийм поп дуото Still Corners с концерт в София

08.10.2018

Ако все още не сте готови да се освободите от чувството на безгрижен летен сън, елате на 19 ноември в Sofia Live Club, където dream pop дуото Still Corners ще ни отведе в страната на осъзнатото сънуване със своя концерт.

Рекордьори в стила на вълшебните тонове, те успяват да продадат 700 сингъла в един ден, което бележи и началото на музикалния им прогрес. Именно тогава групата бива забелязана от инди лейбъла “Sub Pop”, зад който стоят имена като Fleet Foxes, Foals и Beach House.

Вдъхновени от американските пустини, Still Corners композират и записват последния си албум “Slow Air” в Остин, Тексас, а песента им “Don’t Fall in Love” е част от саундтрака на най-новия сериал на Netflix – “The Innocents”. Освен с музиката си, базираното в Лондон дуо ще ни впечатли и с дрийми атмосфера с приглушена светлина и абстрактни прожекции на филми ноар.

А междувременно ще празнуваме и осмия рожден ден на дигиталната агенция NEXT-DC, която е създадена през 2010 с желанието да комбинира стратегия, технология и култура в търсенето на нови и неочаквани рекламни форми. Агенцията работи за смели глобални марки, които общуват с потребителите чрез нестандартни преживявания – такова е и концертът на Still Corners.

София е стартовата дестинация на европейското турне на Still Corners, така че нека ги изпратим подобаващо на 19 ноември в Sofia Live Club, а билети търсете в мрежата на Eventim.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСилви Вартан с прощално турне в България през април14.12.2017

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование