„Човекът до мен съм аз” с представяне в Бургас

01.12.2016

1-768x432На 22 октомври беше представена книгата на Владимира „Човекът до мен съм аз”, която с помощта на най-близките й стана реалност.

Сега предстои и следващо представяне в родния й Бургас. То ще се състои на 10 декември в Културен център „Морско казино” в Морската градина от 18 часа.

Преди малко повече от година ни напусна страхотен човек, колежка и приятелка – Владимира Живкова. Туко-що беше завършила първи курс журналистика и нямаше търпение да се прибере в любимия Бургас, да прекара още едно уникално лято с най-близките си хора. Уви, съдбата е имала други планове и ни я отне прекалено рано.

Влади беше амбициозен, лъчезарен и вечно усмихнат човек с ясни планове за бъдещето си. Много от мечтите й останаха неосъществени, но нейните близки и приятели направиха една от тях реалност.

Приятелите на Владимира, които организират издаването и представянето на нейния сборник, споделят по случай събитието: „Издаването на тази книга беше неибежност. По силата на щастливи обстоятелства то се случва в издателството, където тя искаше да работи. Това е естественият развой на събитията, съхранението в паметта на думите, начинът тя да оживява, когато я четем. Това е съпротива срещу забравата. Нейната книга. Това е Владимира.”

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаЗапочва първото издание на Софийския международен литературен фестивал за деца и младежи16.04.2018

Още от Под Моста

Деница Димитрова„О, ти, която и да си…“: спускане в сърцето на ВазовТеатър