Goloka Fest събира на едно място почитателите на хип-хоп музиката

01.08.2018

На 3 и 4 август ще се проведе първото издание на GOLOKA FEST, който ще включва богата гама от хип-хоп изпълнители и свързаните с тази музика брейк-танци и графити. Ако нямате планове за началото на месеца, насочете се към Велико Търново, където на сцената ще ви очакват някои от най-големите имена от стила в България.

Снимка: Фейсбук

Мястото е голямата поляна до Лясковския манастир „Св. Св. Петър и Павел“, където молитвите ще се произнасят от различно естество. По пътя към манастира 50-метровата бетонна стена ще бъде изрисувана с графити, а на сцената ще се качат групи, които се различават по своя стил, послание и популярност.

С подкрепата на музикална компания „Zanimation“ и община Лясковец Goloka Fest ще събере хората, за да се веселят, пеят и танцуват заедно сред природата. Музикална програма ще включва както български, така и чуждестранни изпълнители.

По време на фестивала ще може да чуете изпълнения от Nokaut, FO, Atila, Murda Boyz, Wosh MC & Yoko, DJ Skill & Project Bulgari, Shadow Lab, 5 o’clock, Ума и Дума,  Gerata & NRG D, Kingpin (UK) и още много.

Организаторите са се постарали освен римите, музиката и танците да има и нещо полезно и образователно за всеки. През втория ден на фестивала гостите ще имат възможност да се събудят с йога, а малко по-късно българският психолог и писател Еленко Ангелов ще изнесе лекция на тема „рЕВОЛЮЦИЯ в съЗНАНИЕ“.

Следва състезание по брейкденс, за което е предвиден и награден фонд. Ще има зона за забавления, която ще предлага джаги, лятно кино и още много интригуващи занимания.

Планиран е транспорт от центъра на Велико Търново до мястото на фестивала, а пълната програма, както и информация за билетите може да намерите на фейсбук страницата на събитието.


Автор: Десислава Витанска

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Ивана ХитковаПрилично безразлични ли са рапърите или напротив?30.08.2019

Още от Под Моста

Ивана ХитковаРаниците Kånken от Fjällräven – многообразие и удобство с мисъл за природатаLIFE