Goloka Fest събира на едно място почитателите на хип-хоп музиката

01.08.2018

На 3 и 4 август ще се проведе първото издание на GOLOKA FEST, който ще включва богата гама от хип-хоп изпълнители и свързаните с тази музика брейк-танци и графити. Ако нямате планове за началото на месеца, насочете се към Велико Търново, където на сцената ще ви очакват някои от най-големите имена от стила в България.

Снимка: Фейсбук

Мястото е голямата поляна до Лясковския манастир „Св. Св. Петър и Павел“, където молитвите ще се произнасят от различно естество. По пътя към манастира 50-метровата бетонна стена ще бъде изрисувана с графити, а на сцената ще се качат групи, които се различават по своя стил, послание и популярност.

С подкрепата на музикална компания „Zanimation“ и община Лясковец Goloka Fest ще събере хората, за да се веселят, пеят и танцуват заедно сред природата. Музикална програма ще включва както български, така и чуждестранни изпълнители.

По време на фестивала ще може да чуете изпълнения от Nokaut, FO, Atila, Murda Boyz, Wosh MC & Yoko, DJ Skill & Project Bulgari, Shadow Lab, 5 o’clock, Ума и Дума,  Gerata & NRG D, Kingpin (UK) и още много.

Организаторите са се постарали освен римите, музиката и танците да има и нещо полезно и образователно за всеки. През втория ден на фестивала гостите ще имат възможност да се събудят с йога, а малко по-късно българският психолог и писател Еленко Ангелов ще изнесе лекция на тема „рЕВОЛЮЦИЯ в съЗНАНИЕ“.

Следва състезание по брейкденс, за което е предвиден и награден фонд. Ще има зона за забавления, която ще предлага джаги, лятно кино и още много интригуващи занимания.

Планиран е транспорт от центъра на Велико Търново до мястото на фестивала, а пълната програма, както и информация за билетите може да намерите на фейсбук страницата на събитието.


Автор: Десислава Витанска

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Ивана ХитковаПрилично безразлични ли са рапърите или напротив?30.08.2019

Още от Под Моста

Калоян ГуглевВечните театрални постановки, които не омръзват на публикатаТеатър