Излезе новият албум на Imany

Имани Източник: http://un-ruly.com

Имани
Източник: http://un-ruly.com

Преди броени дни Imany обяви, че албумът ѝ е завършен и вече е достъпен за поръчка. Българската публика ще е сред първите, които ще имат удоволствието да се докоснат до него на живо. Френската звезда ще представи The Wrong Kind of War на родна земя на 19 октомври в зала 1 на НДК, а от заглавието разбираме, че певицата няма да изневери на стила си и ще ни поднесе искрена музика, носеща послание.

Само преди два месеца Имани представи и второто си парче от албума. Silver Lining (Clap Your Hands) е балада, чието заглавие е вдъхновено от метафоричния израз, че всеки буреносен облак има тънка сребриста ивица по края, т.е. и лошото време има край.

Imany сподели след първото си идване в София, че е влюбена в българската публика. Симпатиите се оказаха взаимни след като вече по-хубавите места за концерта са изчерпани. Три от категориите билети са напълно разпродадени, но все още има за по-задните редове на партера и оркестъра.

Билетите за концерта са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.

Текст на новината: Дарина Христоскова

Стажанти на
За втора поредна година "Под Моста" организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to