Imany с първи концерт в България

Френската звезда Imany идва за първия си концерт в България на 14 май в ‘Sofia Live Club’ по покана на ‘Art Studio’.

Младата изпълнителка, която успя да покори върховете на световните класации с дебютния си сингъл ‘You’ll Never know’, спечели сърцата на милиони фенове от цял свят и бързо се превърна в любимка на меломаните. Дебютният албум на певицата ‘The Shape of a Broken Heart’ излиза през 2011, съдържа 12 песни и достига платинен статус във Франция, Гърция и тройно платинен в Полша.

Родена във Франция, Nadia Mladjao (по-известна с псевдонима Imany, което в превод от суахили означава „вяра“) в ученическите си години е била атлет и се е състезавала в дисциплината висок скок. След спорта прави успешна кариера като модел в агенция  ‘Ford Models Europe’. По-късно заминава за САЩ, където прекарва шест години, преди да се завърне във Франция и да започне да се занимава с музика.

На 14 май Imany ще се качи на сцената на ‘Sofia Live Club’ в 22 ч. с 8-членен бенд и ще изпълни както най-големите си хитове, така и песни от чисто новия й албум ‘Sous les jupes des filles’, който се очаква да излезе тази година.

Билетите за събитието са на цена от 60 лв. и могат да бъдат закупени от 29 февруари в мрежата на Ticketportal и Билетен център НДК.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to