JEREMY? – най-нашумялата българска банда представя първи албум

24.05.2016

13178055_993160084094079_1810854541503871341_n

Ето, че след много години на българската сцена JEREMY? най-после ще зарадват феновете си с първи албум. На 26.05 в Терминал 1 ще чуем десетте парчета, от които той се състои.

Сякаш албумът е логично продължение на серията от щастливи моменти, които спохождат групата напоследък. С много усърдна работа момчетата успяха да се сдобият със солиден гръб в лицето на Bushmills като спонсори и Мартин Михайлов (управителят на Строежа и Терминал 1) като мениджър. Впоследствие оборотите се вдигнаха допълнително и кариерата им тръгна рязко нагоре. Участваха в редица престижни фестивали в чужбина, надвиха 18 500 изпълнители от цял свят, печелейки вота на публиката на International Songwriting Competition с песента си Fake Fruits, осигуриха си място на големия балкански фестивал Exit и за капак – бяха избрани за подгряваща група на три концерта на легендарните Queen+Adam Lambert през юни.

Прочетете нашето интервю с Jeremy? – кралете на българския инди рок!

Е, това са JEREMY? и успехите им правят очакванията към албума още по-високи. За да бъде събитието още по-специално, към групата ще се включат и техни приятели: Рут Колева, Бойко Кръстанов, Свилен Ноев от Остава, както и един от другите интересни проекти на българската сцена – Dead Man’s Hat. За DJ сетовете, които ще поддържат атмосферата между изпълненията, ще се погрижат Shakermaker и Мартин Михайлов.

Много важна крачка за бандата, важна крачка и за българската музика. Бъдете част от случващото се, като сте редом до тях в четвъртък от 22:00.

Броят на билетите е ограничен до 300, което прави предварителното им закупуване препоръчително.  Можете да се сдобиете чрез eventim.bg или на касите на Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Арена Армеец, Билетен център НДК и Строежа. Цената все още е 8 лв., на датата и мястото ще бъде 10 лв.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Babo Babo Band се развихря в Строежа19.06.2016

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE