Коуъркинг, докато плажувате

30.05.2015
СНИМКА: team.158ltd.com
СНИМКА: team.158ltd.com

Развитието на технологиите и новациите в идеите за добре свършена работа променят облика на самия процес. Ако преди няколко години сме имали възможността да работим единствено в офиса на някого, то днес можем да практикуваме и от вкъщи. Работата от уютната ни стая определено ни дава независимост. От друга страна, практиката с различни хора обогатява съзнанието ни с нови, по-креативни идеи за реализация. Възможно ли е обаче да намерим такава работна среда, където да цари пълна хармония? Коуъркингът е решението на проблема.

Какво всъщност представлява коуъркингът? Това е така нареченото споделено работно място, където хора с малък бизнес, фрийленсъри или просто търсещи комфортна и динамична среда, имат възможността да си наемат офис и да осъществят идеите си. В тази обстановка, освен че можеш да работиш в пълна хармония със себе си, при желание може да обменяш и различна информация с останалите в офиса.

Първото споделено работно място в страната извън София е във Варна – Beehive Varna Co-working space, което е с удобно разположение за всички желаещи да го посетят. Офисът се намира в центъра на морската столица. Всеки, който има интерес, да си наеме място за ден, два,цяла седмица или дори месец, е абсолютно свободен да го направи. Освен поле за реализирането на идеи, Beehive организира и различни социални събития, както и нетуъркинги, и уъркшопи. Едно от тях е и Startup Weekend Varna 2015, което ще се проведе следващата седмица от 5-ти до 7-ми юни. Събитието дава възможност на участниците да представят своите идеи в реален бизнес модел и да го презентират пред инвеститорите.

Ако вече имаш идея за реализирането на твоя бъдещ бизнес или просто искаш да си наемеш приятно място за работа, Beehive Varna Co-working space те очаква!

 

Автор: Мадлен Илиева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаКак да запълним празнината между образование и работа?03.10.2015

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование