Остава с концерт в клуб Terminal 1

Любимите на поколения – Остава, отново ще превземат  сцената на Терминал 1. На 13-ти май бандата излиза, за да изпълни най-големите си хитове. В програмата на участието също може да се насладите и на парчета от всички периоди на бандата, както и на акустични изпълнения.

След романтиката на 14-ти февруари, състояла се отново в софийския Терминал 1, момчетата от Остава ще заложат на песни станали емблематични във времето. „Понеделник“, „Поля от слъчогледи“ и „Бесен“ са само част от хитовете, с които да разчупите ежедневието.

Само преди няколко месеца бе премиерата на албума “The best of Ostava”.  Година след като издадоха диска „Океан“, изпълнен изцяло с нови парчета, Остава решават да съберат най-доброто от последните, наситени с участия и пълни клубове, години в невероятен двоен албум.

Билети за event-a можете да намерите в мрежата на Евентим. Но не чакайте последния момент! Концертите на Остава винаги се радват на голям интерес.

Автор: Симеон Тенев

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to