Предизвикателство за ентусиасти – „101 отбивки за напреднали“

08.12.2017

Третото и последно издание от хитовата поредица предлага пътешествие извън зоната на комфорт.

 Иван Михалев

След като 101 отбивки на звездния екип Иван Михалев и Елина Цанкова се превърна в най-продаваното издание през 2015 г., успеха им последваха и „Нови 101 отбивки“, а отбивките станаха достъпни и за англоговорящи пътешественици с „101 Byways“. Сега Иван Михалев и Елина Цанкова се завръщат с нова ударна доза адреналин.

В 101 отбивки за напреднали“ – третата (и последна) книга от поредицата пътеводители до малко познати места в България – е истинско предизвикателство за всички, които носят в себе си авантюристичен дух.

Ако не ви е страх от непознати маршрути до пещери, водопади, природни феномени и скални манастири, до които няма нито табели, нито маркировка, а понякога даже и пътеки, то тази книга е за вас.

Ако не ви притеснява да вървите по планински била и дълбоки дерета и най-вече сте готови да излезте от „зоната на комфорт“, време е за нещо по-екстремно! Защото най-интересните открития винаги са встрани от отъпканите пътища.

Освен невероятни цветни фотографии, пресъздаващи очарованието на българската природа, в 101 отбивки за напреднали“  авторите предлагат и точни упътвания до 26 водопада, 18 тракийски светилища, гробници и мегалити, 7 крепости и антични градове, 14 свещени места – манастири, скални църкви, параклиси, 10 изумителни природни феномена, 10 изключителни пещери и 8 екопътеки.

Както и в предните издания, в тази книга няма да откриете скрити реклами на хотели и заведения. Защото това е книга за пътешественици, а не за туристи.

Не се отказвайте. Извървете пътя докрай!

Повече информация относно проекта на Иван Михалев и Елина Цанкова търсете на фейсбук страницата Отбивки.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаРоман, носител на престижната награда „Нике”, излиза на български05.01.2018

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Любовникът от Zanziбар“ или когато щастието е по-близо, отколкото си мислимТеатър