Различна Коледа със Стенли в Sofia Live Club

08.12.2017

Празнуваме КОЛЕДА  с много рок и любими парчета в компанията на СТЕНЛИ и всички забъркани в rock & roll приключението. Мястото е най-доброто за случката, а именно Sofia Live Club.

Sofia Live Club

За концерта си в столичния клуб певецът е забъркал интересна комбинация от музиканти – Иво Чалъков – китари, Стефан Попов – ударни и Димитър Ковачев-Фънки – бас китара. Очаквано добра комбинация, с която несъмнено ще празнуваме подобаващо и запомнящо се.

След успешния концерт на бандата през май тази година и последвали десетки участия в страната, сега Стенли и групата му ще забият с още повече изненади.

Музикантът ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега – „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“, „Как се казваш“ и „Обсебен“. Съответно, очаквайте нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво звучене. Ще чуем най-доброто от творчеството му, песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група Тангра.

КОЛЕДА ще е празник за душата и за сетивата. Очакваме ви в понеделник вечер след 22.00 часа!

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСпектакъл, съчетаващ танц, музика и филм в театър "Азарян"16.04.2018

Още от Под Моста

Под Моста„Операция „Жълти стотинки“ събира средства за олимпийските отбори по природни наукиLIFE