Разпространиха нов трейлър на „Westworld”

01.09.2016

westworld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Westworld” е новият сериал на HBO, чиято премиера ще бъде на 2-ри октомври. След като миналата седмица видяхме поредица снимки от него, беше въпрос на време да ни бъде представен и нов трейлър.

Трейлърът е дълъг цели две минути и разкрива повече за сюжета, от всичко, което сме видели досега. Но най-важното е, че изглежда страхотно. И няма как да е иначе след като продуцентите са Джонатан Нолан, Лиза Джой и Джей Джей Ейбрамс (човекът, който превръща в „злато” всичко, до което се докосне).

Описват „Westworld” като „мрачна одисея за зараждането на изкуственото съзнание и бъдещето на греха” и, според слуховете, за разлика от оригинала, ще бъде съсредоточен върху роботите, а не върху хората. Оригиналният филм на Крайтън разказва за високотехнологичен увеселителен парк за възрастни, в който една от атракциите – робот-каубой – се разваля и всява хаос и ужас сред нищо неподозиращите посетители на парка, сред които е и главният ни герой Мартин.

Продукцията на сериала определено не мина без проблеми. Някои от епизодите (всички освен пилотния) претърпяха презаснемане и това доведе до забавянето му с близо две години. Все пак това забавяне беше наложено умишлено с цел „доизбистряне на концепцията”. Явно от HBO добре са си научили трудния урок след втория сезон на „Истински детектив”.

Надеждите за този проект са огромни. С приближаването към края на „Игра на тронове”, HBO са в търсене на нов глобален хит и това е един от претендентите. С убийствен актьорски състав от звезди, страхотна идея и достатъчно средства, за да станем свидетели на новото ТВ събитие.

Първият епизод на „Westworld“ е озаглавен „The Original“ и негов сценарист и режисьор е Джонатан Нолан, който наравно със съпругата си Лиза Джой е основната движеща сила зад сериала. Наравно с тях изпълнителни продуценти са (вече споменатия) Дж. Дж. Ейбрамс, Джери Уайнтрауб и Брайън Бърк. В главните роли в уестърна ще видим Антъни Хопкинс, Ед Харис, Ивън Рейчъл Ууд, Джеймс Марсдън, Танди Нютън, Джефри Райт, Теса Томпсън, Сидсе Бабет Кнудсен, Джими Симпсън, Родриго Санторо, Шанън Уударт, Ингрид Болсо Бердал, Бен Барнс и други.

Текст на новината: Станислав Великов

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"„Клетниците” с нова телевизионна адаптация05.08.2016

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мисис Америка“ е наелектризиращ сблъсък на интереси в неустоима картина на 70-теКино