Театър, музика и още нещо на Smol Lake Fest

19.06.2016

13226807_964110580373660_660038301164811281_nОт 19 до 20 август  ще можете да се насладите за пръв път на Smol Lake Fest. Перфектното лятно събитие, на което в едно се преплитат театър, музика, вкусна храна, работилници и игри, ще се проведе в района на Смолянските езера.

Основната идея на фестивала е да подпомогне Родопския Драматичен Театър, а освен самото удовлетворение от направеното добро, там ще откриете късче свобода и красиви спомени. Организиран е от близки приятели, с подкрепата на община Смолян, областната администрация и фондация „А.Г.-АРТ ПРОЕКТ“, което ще направи атмосферата още по-задушевна. Въпреки че това е дебютната година на фестивала, хората, стоящи зад него, имат опит като участници по подобни събития и знаят как да се забавляват.

Програмата ви за деня ще бъде запълнена с театрални модули и импровизации, поднесени от артистите на Родопски Драматичен Театър. Храната за душата не се изчерпва дотук, като организаторите са успели да осигурят и впечатляващо музикално присъствие: водени от огромните KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS, Мерудия и Обратен Ефект, за благото на вашия слух ще се погрижат 11 изпълнители, като предстои да бъдат обявени и още. Групи и DJ с етно, реге, рок и дръм и бас звучене ще ви раздвижат през летните нощи. Към всичко това се прибавя кулинарно изложение, което се съмнявам някой да подмине.

Направете добро на Родопския Драматичен Театър и на себе си, посещавайки Smol Lake Fest.

До 20 юли цената на билетите ще бъде 30 лв., като можете да се сдобиете с такива от eventim.bg.

Повече информация можете да намерите на Facebook страницата на фестивала. Организаторите молят да не носите стъклени бутилки.

Свободата няма адрес, прeсегнете се към нея на Smol Lake Fest!

Автор: Момчил Русев

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Odd Crew с акустичен концерт в Терминал 108.06.2016

Още от Под Моста

Под МостаГеорги Енчев – Goosh: 20 години с модерна култура в обувкитеLIFE