Нешка Робева и „Няма такова шоу“ с благородна кауза

07.12.2017

Легендарната Нешка Робева ще зарадва своите почитатели с нов нестандартен спектакъл. Той се казва „Няма такова шоу“, а в него участват танцьорите от „Нешънъл арт“ и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „Левски“.

Всички танцьори и групи се обединяват около една кауза – да помогнат на най-титулувания клуб по художествена гимнастика „Левски“.

Зрелищното представление ще премине през няколко града този месец. Първата спирка на шоуто е град Русе – на 9 декември от 18:00 и от 20:00 часа в Драматичен театър „Сава Огнянов“. Билдети могат да бъдат закупени на касата на театъра.

Спектакълът в София ще бъде с две дати – на 11 и 12 декември от 20:00 часа в Зала 1 на НДК. Билети на касата на НДК или на www.eventim.bg .

На 14 декември „Няма такова шоу“ гостува на град Бургас от 19:00 часа в Спортна зала „Младост“, а билети могат да бъдат закупени от касите на НХК или онлайн от Евентим. Следващата спирка е Пловдив, а датата е 15 декември – 19:00 часа в новия спортен комплекс „Сила“. Билети на касата пред Общината или онлайн.

Варненци ще могат да се насладят на спектакъла на 19 декември от 19:00 в Двореца на културата и спорта. Билети на касата на ДСК.

Ето и как започва всичко и как се заражда идеята за такъв нестандартен спектакъл. – в една от залите на „Герена“, в Клуба по худижествена гимнастика „Левски“ младите гимнастички провеждат своите балдетни занимания. Изведнъж нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци … А после се появяват и гостите. Всички са учудени и не знаят какво се случва.

Станало е недоразумение. Променен е часът на генералната репетиция за коледното празненство и както винаги всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, който прераства в танцова битка, надиграване, надсвирване. Всеки участник използва най-силното си оръжие – докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите гледат стреснато и не знаят как да реагират на нестандартната разправия.

Възцарява се тишина, едва когато една от най-малките участнички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът не може да бъде възстановен.

В този артистичен безпорядък, достигащ често до абсурдна комедия, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди. Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото от това, което умеят, защото са обединени от една кауза – да помогнат на клуба по художествена гимнастика „Левски“.

Лили Иванова и Васко Василев също подкрепиха Нешка Робева в новото й начинание.

„Успех от цялото ми сърце на г-жа Нешка Робева и талантливите й момичета от Клуб по художествена гимнастика „Левски“. Благодаря за избора на песента “Стъклени стени“ по музика на Красимир Гюлмезов и текст на Явор Кирин в спектакъла „Няма такова шоу“. Успех! Успех! Успех!“ – така коментира лично Лили Иванова. „За мен е чест и истинско удоволствие да кажа „да“ на поканата на г-жа Нешка Робева и да се включа в подкрепа на момичетата от Клуб по художествена гимнастика ‘Левски'“, сподели Васко Василев.

Събраните средства от продажбата на билетите за спектакъла „Няма такова шоу: ще бъдат дарени на Клуб по художествена гимнастика „Левски“.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста"Духът на Европа" е надсловът на новогодишния концерт в НДК19.10.2017

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование