Адел обяви европейско турне през 2016

27.11.2015

adeleСлед като новият й албум „25“ стана най-бързо продаваният на всички времена във Великобритания, Адел обяви европейското си турне. От албума са продадени над 2 млн. копия в САЩ и близо 700 хил. в Англия само за четири дни. Първият сингъл от „25“ – ‘Hello’, се превърна в абсолютен хит и вече има над 500 млн. гледания в YouTube.

Освен с албума, британската певица зарадва почитателите си и с новината за европейско турне през 2016 г. То ще започне на 29 февруари в Белфаст и ще приключи на 13 юни в Антверпен, Белгия. Адел ще изнесе общо 36 концерта във Великобритания, Норвегия, Дания, Германия, Ирландия, Швеция, Португалия, Италия, Холандия, Франция. За съжаление, Балканският полуостров не е предвиден в плановете на певицата – най-близката дестинация за българските фенове е Верона.

Адел обяви новината чрез видео във Фейсбук, в което чрез магическа пръчка и през смях изнася урок по география. Предното й турне през 2011 г. беше прекратено, тъй като певицата се нуждаеше от операция на гласните струни. След голяма пауза между последните си албуми и турнета, Адел отново се завръща: „С облекчение най-накрая мога да ви кажа, че, разбира се, тръгвам на турне и чакам с нетърпение да видя всички вас.“

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаБелослава представя „Времето за мен си ти” в НДК03.12.2015

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE