Ъпсурт на ръба на цензурата с голям концерт в Арена Армеец през май

„Време е за хип-хоп в дъбови бъчви” или иначе казано – гответе се за един „неочаквано добър” концерт на най-успешната българска хип-хоп група Ъпсурт

Ъпсурт

На 13 май (събота) столичната зала Арена Армеец ще бъде разтресена от римите на тримата „ъпсуртни” рапъри. В изключителна експлозия триото ще счупи всички бариери и в продължение на два часа ще бъде на ръба на цензурата – запазената марка на групата.

Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч – винаги актуални и на върха, ще излязат на сцената заедно с бенд и за пореден път ще разбият стереотипа за хип-хоп звучене. Момчетата ще „направят навалица като у Пловдив на Metallica” и ще изпълнят най-добрите си песни през годините.

За всички, които изберат да прекарат събота вечер по необичайно добър начин, Ъпсурт ще поднесат безапелационните си хитове „И твойта мкайка също”, „Искам твоето тяло”, „3 в 1”, „Втора цедка”, „Звездата”, „Мрън, мрън”, „Колега”, „Бела жига” и още много, много други.

Началото е 20:00 часа, мястото – Арена Армеец, а билетите вече са продажба в мрежата на Eventim на цени от 15 до 45 лева.

„Беше ми много приятно”!

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to