Like a Storm подгряват Godsmack в София на 27 ноември

06.07.2018

В края на май стана ясно, че носителите на четири номинации за Грами – Godsmack, ще идват у нас на 27 ноември. Бандата може да се похвали с продажби от над 20 милиона записа по целия свят и издадени три последователни албума с позиция #1 на “Billboard Top 200”, заемайки своето място в една лига с легенди като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park.

Това гостуване на групата е второ за страната ни след “Summer Chaos Festival” в Бургас през 2015. Godsmack ще излязат на 27 ноември в зала „Арена Армеец“ като част от турнето си за популяризиране на новия им албум “When Legends Rise”. Макар това да е втори техен концерт, вокалистът Съли Ърна идва все по-често в България. Музикантът вече изнесе два солови концерта у нас, но този път шоуто ще бъде далеч по-атрактивно, тъй като той ще има подкрепата на останалите момчета от култовата банда.

Вече е ясно и коя ще бъде подгряващата група за турнето. Like a Storm са най-високо класираната рок банда от Нова Зеладия в историята на американското радио. Двата им албума “The End of the Beginning” и “Awaken the Fire” дебютираха в “Billboard 200”. Свирили са на една сцена с банди като Korn, Creed, Puddle of Mudd, Staind и много други, но това ще бъде първото им идване в България.

Билети може да закупите в мрежaта на Eventim в цялата страна. Цените за терен са 70 лв., а седящите са от 80 и 90 лв.


Автор: Деница Събева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСофия ще бъде най-горещата точка в Европа за Нова година24.12.2017

Още от Под Моста

Под МостаГеорги Енчев – Goosh: 20 години с модерна култура в обувкитеLIFE