Dubioza Kolektiv с невероятно шоу в София

Youtube

Босненската ска-пънк група пристига в столицата на 27-ми октомври, за да направи поредното си неповторимо шоу. Арена „Армеец“ ще приюти лудаците от бандата и ще предложи невереоятна атмосфера, изпълнена с дъб и балкански ритми.

Dubioza, както накратко наричат групата, се очаква да забият най-добрите си парчета. В софийската зала ще ехтят песни като “Free”, “No Escape(From Balkan)”, “Kazu”, както и много други. Последният им албум – “Happy Machine” също ще бъде част програмата на шоуто.

Dubioza Kolektiv е създадена в Сараево през 2003 година, като се превръща в емблематична за целия балкански регион. Песните им се отличават със смесване на традиционни за полуострова ритми, рок мотиви и модерна електронна музика. Това сформира перфектна симбиоза, която им придава собствено и уникално звучене.

Билети за събитието може да намерите в мрежата на Евентим, като до 1-ви май ще има промоционални такива.

Автор: Симеон Тенев

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to