ФСБ се събират за юбилеен концерт

ФСБ

Легендарната българска рок група ФСБ ще отпразнува своя 40-годишен юбилей с концерт в столичната зала Арена Армеец.

На 7 октомври публиката ще чуе вечните български класики като „След десет години”, „Няма как”, „Не така”, „Високо”, „Обичам те до тук” и много други незабравими песни.

Юбилейното събитие няма да мине и без изненади. Организаторите разкриха, че на сцената ще излязат настоящите членове на ФСБ – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и специално завърналият се от Германия за концерта Александър Бахаров.

ФСБ е единствената родна рок група, която е удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – наградата Грами. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния си хит ”José Feliciano”.

Емблематичните музиканти, които с годините са се доказали пред публиката, са се превърнали в символ на българския рок и ще зарадват почитателите си в Арена Армеец, както никога досега! Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лева и вече са продажба в мрежите на Eventim.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to