Кой ще бъде злодеят в „Аквамен”?

11.08.2016

„Аквамен” ще излезе на 27 юли 2018 година и ще бъде шестият филм от обединената филмова вселена на ‘DC Comics’ и ‘Warner Bros.’. Главната роля е поверена на Джейсън Момоа, а режисьор ще бъде набиращият все по-голяма популярност Джеймс Уан.

aquaman

Естествено, когато говорим за комиксов филм, изборът на антагонист е от изключителна важност. Въпреки, че филмът все още не е влязъл във фаза на пре-продукция, преди няколко часа изтече информация, че главният злодей в него ще бъде Блек Манта.

Това е най-големият враг на Аквамен. Битката между Блек Манта и Аквамен в комиксите винаги е била на доста по-персонално ниво от обикновената история между злодей и герой. Произходът на антагониста има три различни версии. Все още не е ясно дали сценаристите са се спрели на някоя от тях или ще заложат на своя оригинална идея.

Важно е да се отбележи, че Блек Манта не е суперзлодей, а човек в костюм без вродени суперсили.

Warner Bros. все още не са представили официално изявление, с което да потвърдят или отрекат тази информация.

Героят Аквамен беше представен за пръв път в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, а преди самостоятелния му филм, ще можем да го видим и в „Лигата на справедливостта”, който ще излезе на 17-ти ноември 2017 година.

Текст на новината: Станислав Великов

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Джон Бойега с главна роля в ‘Pacific Rim 2’09.06.2016

Още от Под Моста

Момчил РусевБългарската музика през 2021: ДебютитеМузика