Марго Роби се завръща към ролята на Харли Куин

15.12.2016

Режисьорът на „Отряд самоубийци“ Дейвид Ейър съобщи официално в Twitter, че ще режисира за студиото ‘Warner Bros.’ spin-off с Марго Роби в ролята на Харли Куин. Проектът е озаглавен ‘Gotham City Sirens’/„Сирените на Готам“ и взима името си от комикс, в който Харли работи заедно с Жената котка и Отровната Айви както в името на доброто, така и на злото. Междувременно ‘Warner Bros.’ потвърдиха, че разработват продължението на „Отряд самоубийци“ и дори обмислят допълнителен spin-off с Дедшот, изигран от Уил Смит. И сякаш за да поставят черешката на дисикомиксовата торта, Бен Афлек и Джеръми Айрънс най-после потвърдиха, че следващият филм за Батман започва снимки през пролетта.

След големия успех и невероятните приходи (почти 750 милиона долара) на „Отряд самоубийци“ появата на продължение не е никаква изненада. На свой ред това, че Харли Куин и Дедшот бяха двата персонажа, върху чията история филмът се съсредоточи най-много, също е достатъчна индикация, че тепърва ще виждаме най-доброто от тях на екран. За имената на актрисите, които ще изгреят заедно с Марго Роби в ‘Gotham City Sirens’, до момента има само спекулации. Вероятно Отровната Айви, известна като най-добрата партньорка на Харли Куин в престъпленията, ще бъде изиграна от Меган Фокс. Измежду анонсираните проекти – ‘Gotham City Sirens’, соловият филм за Дедшот и продължението на „Отряд самоубийци“ – ‘Warner Bros.’ поставя най-силен акцент върху първият и ще се опита да го заснеме най-скоро.

Междувременно Бен Афлек потвърди, че соловият филм за Батман, който той ще режисира, ще започне снимки през пролетта на 2017 година, което вече неколкократно беше загатвано от колегите му Джо Манганиело и Джереми Айрънс, които ще играя респективно Детстроук и Алфред в проекта. Очакваната премиерна дата за соловия филм за Батман е през втората половина на 2018 година, след като втората част на „Лигата на справедливостта“ бе изместена за по-нататък в бъдещето. Суперзвездата и носител на „Оскар“ Афлек ще се изявява в капацитета на режисьор, сценарист, изпълнителен продуцент и изпълнител на главната роля.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста"Батман срещу Супермен" чупи box office рекорди в жанра си28.03.2016

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мисис Америка“ е наелектризиращ сблъсък на интереси в неустоима картина на 70-теКино