Бащите на траш метъла- Megadeth, идват в София

Източник: http://dystopia.megadeth.com/

Източник: http://dystopia.megadeth.com/

На 7-ми юли легендарната група  от тежкия траш метъл, Megadeth, ще разкъсат зала „Универсиада“ в София. Основна тема на този концерт ще бъде издаденият през 2016-та албум „Dystopia”.

Megadeth са едни от основателите на тази музика, заедно с групите „Mettalica”, “Slayer”, “Antrax”, като основна роля в  тази музикална банда е техния композитор, вокал и създател- Дейв Мъстейн. През годините те създадоха 15 албума, някои от които облякоха в платина. Най-слушаните им парчета са „Holy Wars…The Punishment Due”, “Hangar 18”, “Rust in Peace”.

Тази година феновете на тази музика могат да се насладят на Megadeth,  които продължават да се развиват, преоткривайки нови лица в състава си. Крис Адлър, познат от „Lamb of God” ще свири на барабани, а Кико Лурейро ще бъде новият им китарист.

Концертът ще включва новите парчета от албума, а това са заглавия като „The Treat is Real”,  “Fatall Illusion”, “Death from Within”, ”Poisonous Shadows”, които до този момент са събрали над 70 000 гледания в мрежите за видео споделяне. Всичко това ще бъде част от изживяването, заедно с много адреналин, бурни емоции, вълнение за това, че легендарни имена са на няколко метра от теб и разбира се толкова любимата за всички техни почитатели музика.

Подробности за закупуването на билети, точния час и отзиви за събитието може да откриете във фейсбук.

 

Автор: Илияна Павлова

Стажанти на
За втора поредна година "Под Моста" организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to