Ема Уотсън омагьосана от “Хари Потър и прокълнатото дете”

09.07.2016
Заедно в час

emmawatson

След особено много спекулации, критики и възхвали на новите лица на вселената Хари Потър, Ема Уотсън се запозна с порасналото си аз – и срещата е била изпълнена с любов и възхищение. Ема, която се превъплъти в Хърмаяни във филмовите интерпретации на книгите, е присъствала на постановката “Хари Потър и прокълнатото дете” в Лондон.

Младата актриса е била очарована от театралното събитие на годината. “Вчера гледах “Прокълнатото дете”. Нямах представа какво да очаквам и беше невероятно! Някой части от пиесата бяха дори по-красиви отколкото филмите.  За пръв път се почувствах толкова свързана с Хърмаяни след премиерата на “Даровете на Смъртта”, което е истински подарък. Да се срещна с Нома и да я видя на сцената беше като да се запозная със порасналото си aз […] Актьорите и екипа ме посрещнаха като част от семейството и Нома е всичко, което се надявах да бъде. Прекрасна е. Музиката е впечатляваща…Бих могла да продължа цяла вечност” написа Ема във фейсбук страницата си след преживяването.

Актрисата, която изпълнява ролята на Хърмаяни “19 години по-късно”, също е очарована от  срещата на двата свята. Нома Думезуени разказа във Туитър колко емоционално е било за нея това запознанство и искреното уважение, което изпитва към по-младото си аз.

cursedchild

Сюжетът на “Хари Потър и прокълнатото дете” все още се пази в тайна, но създателите на пиесата споделиха основната линия на новата приказка. Историята започва 19 години след края на поредицата . Главната роля изпълнява Албус, най-малкият син на Хари и Джини, който не може да се справи с тежестта на семейното наследство. Пиесата се изпълнява единствено на Уест Енд, но на 31 юли е премиерата на книга-сценарии, която ще бъде достъпна до всички.

Радина Иванова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Мартин ЯнковМайката на Хари Потър загрубява във „Вакантен пост"12.07.2013

Още от Под Моста

Вяра ЖелязковаВелико Търново – 5 спирки, които да не пропуснете да посетитеLIFE