Ема Уотсън омагьосана от “Хари Потър и прокълнатото дете”

09.07.2016

emmawatson

След особено много спекулации, критики и възхвали на новите лица на вселената Хари Потър, Ема Уотсън се запозна с порасналото си аз – и срещата е била изпълнена с любов и възхищение. Ема, която се превъплъти в Хърмаяни във филмовите интерпретации на книгите, е присъствала на постановката “Хари Потър и прокълнатото дете” в Лондон.

Младата актриса е била очарована от театралното събитие на годината. “Вчера гледах “Прокълнатото дете”. Нямах представа какво да очаквам и беше невероятно! Някой части от пиесата бяха дори по-красиви отколкото филмите.  За пръв път се почувствах толкова свързана с Хърмаяни след премиерата на “Даровете на Смъртта”, което е истински подарък. Да се срещна с Нома и да я видя на сцената беше като да се запозная със порасналото си aз […] Актьорите и екипа ме посрещнаха като част от семейството и Нома е всичко, което се надявах да бъде. Прекрасна е. Музиката е впечатляваща…Бих могла да продължа цяла вечност” написа Ема във фейсбук страницата си след преживяването.

Актрисата, която изпълнява ролята на Хърмаяни “19 години по-късно”, също е очарована от  срещата на двата свята. Нома Думезуени разказа във Туитър колко емоционално е било за нея това запознанство и искреното уважение, което изпитва към по-младото си аз.

cursedchild

Сюжетът на “Хари Потър и прокълнатото дете” все още се пази в тайна, но създателите на пиесата споделиха основната линия на новата приказка. Историята започва 19 години след края на поредицата . Главната роля изпълнява Албус, най-малкият син на Хари и Джини, който не може да се справи с тежестта на семейното наследство. Пиесата се изпълнява единствено на Уест Енд, но на 31 юли е премиерата на книга-сценарии, която ще бъде достъпна до всички.

Радина Иванова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаПремиера на „Танцът Делхи“ от Иван Вирипаев в Народния театър28.11.2017

Още от Под Моста

Боян Симеонов5 албума от януари, които трябва да слушатеМузика