Етюд-и-те на София ни канят на рождения си ден

04.03.2017

ЕтюдитеЕтюд-и-те на София ни канят на своя втори рожден ден на 17 март от 19 часа в “Gallery 2.0”, където ще бъде открита изложба по случай празника на популярната Фейсбук страница.

Изложбата ще продължи до 26 март, а изложбените фотографии ще бъдат в продажба на цени от 30 до 100 лева.

„През последните две години видяхме и споделихме много малки и големи етюди, сгради, хора, усещания от града, в който живеем и обичаме. Е, и не само от там. Около 4500 публикувани снимки по-късно сме се облегнали на един от ъглите на Малките Пет Кьошета в Gallery 2.0, по-скоро сме седнали вътре и чакаме първите си гости. Това сте вие. Всъщност без вас едва ли щеше да има „Етюд-и-те на София“, така че това е и ваш празник. В продължение на една седмица ще можем заедно да усетим какво разказват запечатаните мигове, да ги обсъдим и осмислим по нов начин и да разберем какво предстои оттук насетне.”, пишат в поканата за събитието от Етюд-и-те на София.

Фейсбук страницата стартира на 17 март 2015 година и показва снимки от любимата София. За две години Етюдите събират над 81 000 последователи и всеки ден им „подаряват” кадри от известни и неизвестни малки и големи кътчета на столицата.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Изложбата „89 пътя на миграцията“ разказва истории зад граница07.06.2018

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаЗа Graffiti и страстта към изкуството – интервю с художника Дамян НиколовLIFE