Етюд-и-те на София ни канят на рождения си ден

04.03.2017

ЕтюдитеЕтюд-и-те на София ни канят на своя втори рожден ден на 17 март от 19 часа в “Gallery 2.0”, където ще бъде открита изложба по случай празника на популярната Фейсбук страница.

Изложбата ще продължи до 26 март, а изложбените фотографии ще бъдат в продажба на цени от 30 до 100 лева.

„През последните две години видяхме и споделихме много малки и големи етюди, сгради, хора, усещания от града, в който живеем и обичаме. Е, и не само от там. Около 4500 публикувани снимки по-късно сме се облегнали на един от ъглите на Малките Пет Кьошета в Gallery 2.0, по-скоро сме седнали вътре и чакаме първите си гости. Това сте вие. Всъщност без вас едва ли щеше да има „Етюд-и-те на София“, така че това е и ваш празник. В продължение на една седмица ще можем заедно да усетим какво разказват запечатаните мигове, да ги обсъдим и осмислим по нов начин и да разберем какво предстои оттук насетне.”, пишат в поканата за събитието от Етюд-и-те на София.

Фейсбук страницата стартира на 17 март 2015 година и показва снимки от любимата София. За две години Етюдите събират над 81 000 последователи и всеки ден им „подаряват” кадри от известни и неизвестни малки и големи кътчета на столицата.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Изложбата „89 пътя на миграцията“ разказва истории зад граница07.06.2018

Още от Под Моста

Габриела КанджеваПреди концерта: любимите ни 5 песни на Il VoloМузика