Фестивал на настолните игри в София

На 13-ти юни от 10:00 до 19:00 Борисовата градина в София ще стане дом на Фестивала на настолните игри.

На събитието ще бъдат организирани турнири по някои от най-популярните игри, като победителят в турнира по Пандемия, например, ще се класира за участие в Националното първенство на играта, където ще се бори за голямата награда – екскурзия в чужбина.

http://www.kafene.bg/picture/article/picture/18339.jpg

Настолните игри са едно от най-съвременните и популярни сред всички възрасти хобита. Подходящи за малки и големи те са уникален начин за забавление и социализация. Съдържат елементи на традиционните игри с карти и зарове и комбинират бързата и находчива мисъл с късмета и шанса.

Органзитатори на фестивала са Организация за интелектуални развлечения и социализация със съдействието на Столична община.

Проектът е съфинансиран от Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столичната община и се реализира в подкрепа на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

Автор: Джесика Вълчева

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to