Impade представят втория си албум в Mixtape 5

На 20 декември (вторник) в клуб ‘Mixtape 5’ софийската метъл банда Impade ще представи втория си албум – ‘Compendium De Terra’.

Албумът e интерсна смесица от модерен метъл, психаделик, стоунър и рокенрол, която ще ни отведе на пътешествие из човешкото съзнание и илюзиите, които приемаме всеки ден. ‘Compendium De Terra’ преминава от бързи и енергични песни към бавни и тежки, докато не стига до последните две, които завършват пътешествието по подобаващ начин.

Група Impade е сформирана през февруари 2011, а дебютният им албум ‘Hope Denied’ включва седем парчета. Участват в конкурса „Голямо междучасие 3“, където печелят симпатиите на ‘Teen View Sofia’, като показа талант и умения.

На сцената на 20 декември ще излязат и момчетата от Bloodrush, които ще подкрепят събитието с парчета от албума си ‘No Man’s Land’, както и с някои нови попълнения. Вратите се отварят в 19:00, началото е в 20:00, а билетите са на цена 5/8 лв със CD. Целият албум е достъпен за безплатно слушане и сваляне тук, а за повече информация за събитието следете във Facebook.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to