Конкурс за дебютна книга организират издателствата AРС и Scribens

Снимка: pexels.com

Издателства АРС и Scribens организират конкурс за дебютна книга – поезия, проза и хуманитаристика. В трите раздела ще бъде присъдена до една награда от всяко от двете издателства. Наградата, разбира се, е издаване на книгата, като издателствата си запазват правото да предложат договор за издаване и на други участници, които не са отличени с голямата награда.

Единственото условие е авторите да пишат на български език, без ограничения във възрастта или местоживеенето.  В раздел „Поезия“ ръкописите трябва да съдържат до 56 текста (всеки не по-дълъг от 28 реда, до 53 знака във всеки). В разделите „Проза“ и „Хуманитаристика“ ръкописите трябва да са до 180 000 знака.

Ръкописите се изпращат на имейл arsmedia@mail.bg, а крайният срок е 15 декември 2017. Резултатите ще бъдат съобщени на авторите на 31 декември и обявени официално на церемония по връчване на сертификатите за издателски договор през януари 2018. За повече информация за условията и датите следете електронно списание Кръстопът.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to