Ал Пачино във филм на Marvel?

10.12.2014
Снимка - www.superheromoviesnews.com
Снимка – www.superheromoviesnews.com

Въпреки че е малко късно да изиграе ролята на Доктор Стрейндж, както се спекулираше, изглежда, че все пак Ал Пачино има интерес да играе във филм на Марвел, съобщава списание “Empire”. Освен това, както изглежда, Марвел определено има желание да му даде роля.

Това можеше да звучи невероятно преди няколко години, но след като Марвел стана толкова огромна кинo империя, а филмите й буквално са най-гледните блокблъстъри в света, вече не е толкова странно големи и сериозни имена в кино индустрията да играят във филмите й. Така стана и с Робърт Редфорд, който изигра ролята на злодея в Captain America: The Winter Soldier.

Разговаряйки във филмово предаване, Пачино е заявил, че когато гледал тази година Guardians Of The Galaxy с малкото си дете, е бил впечатлен от филма. На въпрос на водещите дали би участвал във филм на Marvel, Пачино е казал, че би се срещнал шефа на Marvel Studios, Кевин Фейдж. „Мога да си представя, че той има подходяща роля за мен.“, каза той. Забавно е, че в момента в който Пачино почти директно казва, че би участвал във филм на Марвел, телефонът му звъни в ефир.

За момента няма никакви официални значи, че Ал Пачино ще играе във филм за супергерои, но след като той публичнo заяви, че е фен на тези филми и не би имал проблеми да играе в тях, какво повече остава, освен Marvel да го потърсят… рано или късно? А вие в каква марвелска роля бихте искали да видите Ал Пачино?

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Том Харди ще играе Venom20.05.2017

Още от Под Моста

Деница ДимитроваПристрастяващата мистерия на „Отмяната“Кино