Nik West с концерт у нас през март

30.01.2017

Световната звезда Nik West ще представи самостоятелно лимитирано шоу пред българската публика тази година на 9 март. Събитието ще се състои в Sofia Live Club и е част от клубното й турне. Музикантката ще представи новото си парче “Say Something” и ще зарадва феновете си с ударна доза фънк, соул и R&B.

Басистката със зашеметяваща визия бързо покорява музикалния свят и работи с имена като Dave Stewart от Eurythmics, John Mayer, Lenny Kravitz, Steven Tyler и Flea от Red Hot Chilli Peppers, а Prince е нейн личен учител и много близък приятел, от когото научава много. Nik West пожъна огромен успех у нас по време на фестивала “A to JazZ” 2016 година като наелектрезира пубиката със своята музика, а аплодисментите не стихваха дълго след края на изпълнението й.

“След като слязох от сцената на A to JazZ знаех, че това няма да е послената ми среща с българската публика. Между нас имаше експлозия от емоции и истински заряд, който нямам търпение да изживея отново,“ споделя NIK WEST.

Билетите за шоуто могат да бъдат закупени онлайн от мрежата на Epay.bg, EPAY GO и касите на EasyPay, а началото е в 21 часа.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
jazz
Под МостаИдва най-хубавото време от годината – A to JazZ 201715.05.2017

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE