P.I.F. представят ново видео в края на февруари

На 25 февруари група P.I.F. ще представят новия си видеоклип към песента „Огън”. Събитието ще се проведе в Sofia Live Club от 21 часа.

 

Песента е част от новия албум на групата и се оказа една от най-любимите на феновете. Клипът е заснет на един дъх с малко репетиции и много смях. Семплият, стилен и естествен клип е дело на режисьора Николай Мутафчиев.

„Огън” е посветена на малката Ая – дъщерята на Димо от P.I.F., която има важна роля в новия клип дори може да се каже, че това е нейният дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, които с радост са се отзовали на поканата за участие във видеото. Любо Нейков, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Китодар Тодоров, Силвестър Силвестъров и Димо от P.I.F. – всички до един бащи, ще можем да видим в новия клип на „Огън”.

Освен всички звездни участници, P.I.F. канят и всичките си фенове, нетърпеливи да видят новото видео, а и да се забавляват – на 25 февруари от 21 часа в Sofia Live Club. Билетите за събитието вече са в продажба на цени от 10 лв, а в деня на събитието (на входа) – 15 лв.

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to