Шоколадов фестивал днес в София

16.05.2015
СНИМКА: banker.bg
СНИМКА: banker.bg

Всички любители на шоколада ще имат възможността да му се насладят днес – 16-ти май, от 11 до 19 часа в Гранд хотел „София”. Събитието се определя като първото по рода си шоколадово изложение в България. Присъстващите ще се отдадат на всевъзможни шоколадови изделия, изработени от виртуозите в производството на шоколад.

На изложението ще могат да бъдат дегустирани всички шоколадови творения. От друга страна, се предлага и шансът за включване в работилницата на сладка тематика, която ще се проведе от майсторите в сладкарството. Входът за всички, желаещи да посетят шоколадовото изкушение, е свободен. Още преди повече от месец в социалната мрежа Facebook беше създадено събитието “Grand Chocolate Festival”, което дава обстойна информацията за настоящето изложение. Потвърдилите присъствие в шоколадовия фестивал са над 28 000 души.

Голяма част от изненадите, които са приготвили организаторите на събитието, са запазени в тайна. Във фестивала ще имат възможността да се включат и аматъори, които да представят своите умения в творенето на подобни изделия. Несъмнено всички гости ще останат очаровани от магията на шоколада.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСпектакъл, съчетаващ танц, музика и филм в театър "Азарян"16.04.2018

Още от Под Моста

Деница Димитрова„О, ти, която и да си…“: спускане в сърцето на ВазовТеатър