Унгарците Skafunderz с мини турне у нас

Оказва се, че страната ни е предпочитана дестинация не само за известни имена, но и за ъндърграунд музиканти. Едни от тях са унгарците Skafunderz, които гостуват в страната ни по покана на Thirtee Gigs & Events, благодарение на които българската публика успя да види и The Casualties. В рамките на пролетното си турне Skafunderz ще посетят цели три български града – София, Велико Търново и Пловдив, съответно на 18, 19 и 20 май. Концертът на групата в София, който ще се проведе в клуб “Mixtape”, ще бъде със специалното участие на набиращите скорост Toy Letters.

Skafunderz свирят музика, която е трудно да бъде определена в някакви рамки, тъй като съчетава ска, реге и пънк. За 14 години на сцена групата успява да си изгради солидно име в ъндърграунд средите, обединявайки почитатели от различни музикални жанрове.

Skafunderz в състав Tamas Racz – вокали/китара, Sandor Kiszely – бас, Peter Jonas – барабани, Pal Csatlos – китара, Gergo Koi – тромпет и Kristof Adam – тромбон, обещават, че ще оставят родната публика без дъх и със скъсани обувки от танци!

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to