Smallman и Иван Шопов със съвместно участие

1-2

Smallman са една от доминиращите групи в родната ни сцена за алтернативна музика. Още от самото си създаване през 2001 г. до сега със своята музика, която не познава рамки и бариери, те печелят почитатели от различни субкултури, както у нас, така и в чужбина. Ето че след три запомнящи се албума, групата е подготвила за слушателите си нов материал, който по всичко личи, че за пореден път ще представи нещо ново, непознато и уникално. Като група, позната със своите дълбоки светоусещания и търсения, Smallman отново ни изненадват с предстоящия си музикален проект. В него специално участие ще вземе диджеят и продуцент Иван Шопов, работил с Теодосий Спасов и Иво Христов, Cooh, The Third Man.

ivan-shopov3-1

Колаборацията между момчетата от Smallman и Иван Шопов датира всъщност от създаването на албума ‘Envision’, където заедно в село Манастир разработват една песен. Ето как съвместната им работа ражда идеята за композиране на нещо по-мащабно като цяло EP.

То ще бъде представено на съвместен концерт, който ще се проведе 17 ноември в клуб Терминал 1. Момчетата обещават шоуто да бъде доста по-различно от всичко, което са правили досега. Специален гост ще бъде и вокалната формация Avigeya. Билетите за събитието са по 15 лв. и вече са пуснати в мрежата на Eventim. Началото е от 22:00 и ако сте почитатели на изпълнителите и на експерименталната музика – не пропускайте!

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to