Спечели една от 14-те книги избрани за теб!

pm6

Имаме удоволствието да ви представим първата ни игра със специални награди за нашите читатели за годината. В нея ще ви дадем възможност да спечелите 14 страхотни книги, които редакторите ни подбраха специално за вас от каталога на партньорите ни от издателство Ciela.

Кога и къде?
Играта ще се проведе във Facebook страницата и Instagram профила на „Под Моста“ в период 25 януари – 5 февруари. В продължение на две седмици всеки делничен ден ще бъде разигравана по една книга (общо 10) в нашата Facebook страница, а по две книги през уикенда ще бъдат давани в Instagram  (общо 4). Специалният албум на всички книги, които са изиграни или се играят в момента вижте – тук. 

Какво?
Наградите ще бъдат 14 книги, предоставени ни за целта от издателство Ciela. Книгите не са случайни и са избрани от нас самите и смятаме, че са съобразени с вашите интереси и предпочитания. Това са модерни класики, луксозни издания, фентъзита, фантастики и други. Ще ги запазим в изненада, но сме абсолютно сигурни, че ще ви харесат. Затова следете нашите социални профили всеки ден и ще имате добри шансове да спечелите.

Как?
Правилата на нашата игра са лесни. В продължение на две седмици, всеки работен ден ние ще пускаме специален пост във Facebook и/или Instagram, където ще публикуваме картинка с корицата на книгата и специален въпрос. За всяка книга въпросът ще е тематичен и ще е свързан с нея. Няма да е нужно тя да бъде вече четена, за да се отговори. В играта ще може да вземе участие всеки, който „хареса“ съответния пост и отговори в коментарите под него на нашия въпрос.

Кой?
След като минат 24 часа от публикуването на поста (т.е на следващия ден по същото време) ние ще обявим в коментарите под съответния пост кой е победител. Късметлиите ще бъдат изтеглени чрез приложението Woobox, което създадено специално за подобни игри и тегли на напълно случаен принцип един от всички харесали и коментирали.   След това ще се свържем с вас, за да уточним къде да изпратим наградата ви. Важно е да уточним, че ще вкарваме в томболата само хора, които са харесали и отговорили свързано на въпроса ни. Всеки един от вас може да участва за всяка една книга, независимо от това дали е взимал или не участие до сега.

Сигурни сме, че наградите ще ви харесат. Успех на всички!

 

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to