“Спирка Младежки театър” предлага 50% отстъпка на театрални билети

“Спирка Младежки театър” – това е името на съвместната кампания организирана между Младежкия театър “Николай Бинев” и Център за градска мобилност. Инициативата дава възможност на всички пътници с редовни карти за градски транспорт за срок от 3, 6 и 12 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра (с изключение на гостуващите). Талоните за намаление се намират във всички пуктове на Център за градска мобилност, както и на касата на Младежкия театър на бул. „Княз Ал. Дондуков“. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет.

Началото на ,,Спирка Младежки театър‘‘ беше поставено на 8 май  от 10:30 до 11:15 ч. на спирката на трамваи номера 20 и 22 – срещу Младежкия театър, където актьори от трупата раздаваха на пътниците флаери с информация за същността на кампанията, както и автографи. Петдесетпроцентовото намаление на билетите важи до края на годината, като изключим месеците юли и август, по време на театралната почивка. Целта на кампанията е да насърчи посещаването на театър във всички възрасти, предлагайки значително намаление като бонус към картата им за градския транспорт.


Автор: Деница Събева

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to