„Star Wars: Епизод VIII“ се сдоби с официално заглавие

23.01.2017

„Последният джедай“ ще е официалното заглавие на осмия епизод от легендарната галактическа сага „Междузвездни войни“. Това анонсираха официално ‘Disney’ на официалния сайт на поредицата.

Филмът ще е с режисура и сценарий от многообещаващия млад талант Райън Джонсън, за когото това е първи филм след постигнатия комерсиален и критически успех с „Looper: Убиец във времето” през 2012 година. Актьори, продуценти и самият Джонсън потвърдиха, че връзката и взаимоотношенията между героинята Рей (Дейзи Ридли) и майстора джедай в изгнание Люк Скайуокър (Марк Хамил) ще е художественият фокус на сюжетното действие. Лентата ще маркира и финалната екранна поява на Кари Фишър, която ще пресъздаде най-известния образ от актьорската си кариера – този на принцеса/генерал Лея Органа. Актрисата е завършила снимките по сцените си от филма няколко месеца преди кончината си.

Ревютата БЕЗ спойлери на Под Моста за последните два филма от галактическата сага – „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и „Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда“ – можете да прочетете на приложените в заглавията линкове. Нека Силата бъде с всички ви!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Георги Петров"Star Wars: Епизод VII - Силата се пробужда" - spoiler-free ревю16.12.2015

Още от Под Моста

Ивана ХитковаРаниците Kånken от Fjällräven – многообразие и удобство с мисъл за природатаLIFE