„Star Wars: Епизод VIII“ се сдоби с официално заглавие

„Последният джедай“ ще е официалното заглавие на осмия епизод от легендарната галактическа сага „Междузвездни войни“. Това анонсираха официално ‘Disney’ на официалния сайт на поредицата.

Филмът ще е с режисура и сценарий от многообещаващия млад талант Райън Джонсън, за когото това е първи филм след постигнатия комерсиален и критически успех с „Looper: Убиец във времето” през 2012 година. Актьори, продуценти и самият Джонсън потвърдиха, че връзката и взаимоотношенията между героинята Рей (Дейзи Ридли) и майстора джедай в изгнание Люк Скайуокър (Марк Хамил) ще е художественият фокус на сюжетното действие. Лентата ще маркира и финалната екранна поява на Кари Фишър, която ще пресъздаде най-известния образ от актьорската си кариера – този на принцеса/генерал Лея Органа. Актрисата е завършила снимките по сцените си от филма няколко месеца преди кончината си.

Ревютата БЕЗ спойлери на Под Моста за последните два филма от галактическата сага – „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и „Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда“ – можете да прочетете на приложените в заглавията линкове. Нека Силата бъде с всички ви!

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to