Кари Фишър в „Междузвездни войни: Епизод IX“ посредством неизползвани кадри

09.04.2017

Неизползвани кадри на починалата Кари Фишър могат да станат част от „Епизод IX“ на сагата „Междузвездни войни“, обяви братът на актрисата Тод Фишър. Фишър съобщи, че той и дъщерята на Кари – Били Лурд, са преотстъпили на Lucasfilm правата върху неизползваните кадри с участието на актрисата от предишните два филма от сагата – „Силата се пробужда“ и „Последните джедаи“.

Кари Фишър, която се превъплъти в образа на принцеса Лея Органа, почина в края на декември миналата година. Стана ясно, че тя е завършила снимките за „Епизод VIII: Последните джедаи“. Филмът предстои да излезе на 15 декември тази година.

Сред феновете на сагата изникна въпросът дали Фишър ще бъде в последния девети епизод с помощта на CGI графика (както се появи в Rogue One) или героинята й ще бъде убита в края на „Епизод 8“. Опцията беше категорично отхвърлена от компанията, продуцираща специалните ефекти във филмите от „Междузвездни войни“

В началото на месеца Колин Тревъроу, режисьорът на „Епизод IX“, съобщи пред MTV, че първата чернова на сценария за филма е готова. Междувременно всички ние оставаме в очакване на първия трейлър за „Епизод VIII: Последните джедаи“, чиято най-вероятно премиерна дата е 4-ти май, известен като „Star Wars Day“ в глобален мащаб.

Автор на новината: Илияна Маринкова

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Георги Петров"Star Wars: Епизод VII - Силата се пробужда" - spoiler-free ревю16.12.2015

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE