Том Круз потвърди, че през 2018-а започват снимките на ‘Top Gun 2’

29.05.2017

31 години след премиерата на един от най-големите комерсиални хитове в историята, с приходи от 345 милиона долара, чакаме неговото продължение – ‘Top Gun 2′.  Новината стана официална, след като Том Круз я потвърди в ефира на австралийско телевизионно предаване.

Снимките на втората част трябва да започнат още следващата година. Сюжетът ще ни направи свидетели на радикалните промени в авиацията и настъпваща ера, в която пилотите се превръщат в отживелица. Ще видим героят на Круз – Маверик, като инструктор на цяла нова генерация пилоти.

И тъй като великият Тони Скот вече не е между живите, най-вероятно негов наследник на режисьорския стол ще бъде Джоузеф Косински. Той е интересен избор – Косински е добър визионер и не за първи път работи с Том Круз.  Двамата добре се сработиха през 2013-а година в научнофантастичния екшън „Забвение”. Продуцент на лентата отново ще е Джери Брукхаймър.

Без отговор обаче остава един от най-вълнуващите въпроси – продължението ще включва ли оригиналния актьорски състав, а именно Кели МакГилис, Вал Килмър, Антъни Едуардс, Том Скерит и Тим Робинс.

Автор на новината: Моника Доневска

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Скалата е най–високоплатеният актьор28.08.2016

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование