Три дни до концерта на Wardruna и Smallman в НДК

22.02.2016

1e0992c4-4909-4e5e-a3ac-5e7bb97342d5
По-малко от седмица остава до първото шоу у нас на норвежката група Wardruna, заедно с родната етно-алтърнатив група Smallman. На 25 февруари, точно в 20:00 ч., в подготвената специално за събитието зала 3 на НДК, ще се случи симбиоза между звук, светлина и пространство, които ще очароват публиката. Концертът ще пренасе в мистичния свят на древните скандинавски народи с магическите мелодии от култовия сериал „Викинги“.

Wardruna пристигат у нас още на 24 февруари, за да координират с българския технически екип изграждането на характерните сценични елементи. Този процес ще обхване почти едно денонощие,  поради своята сложност и детайлност, обясняват организаторите от Transfiguration Festival.

Малко след кацането си на родна почва в 18:20 българско време, музикантите ще се срещнат с медии и фенове. Айнар Селвик и компания са проявили желание да разгледат забележителностите на столицата ни и планината Витоша, ако им остане време преди да направят задължителния саундчек.

В деня на концерта, на 25 февруари, вратите на зала 3 ще отворят за фенове в 19 ч., от 20 ч на сцената ще се качат Smallman, от 21:30 e дългоочакваното шоу на Wardruna. Феновете ще могат да се разхладят с напитки от подвижния бар в зала 3 на НДК и да се заредят с дискове и тениски на любимите си групи от щанда в залата.

Билети за концерта на Wardruna и Smallman могат да бъдат закупени от Билетен център-НДК и мрежата на Ticketportal.bg на цена от 70 лв.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"„Rock the Opera“ с шоу в София06.07.2018

Още от Под Моста

Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушатеМузика