Вечните български песни оживяват с Ралица Бежан и “Незабравимите”

“Незабравимите” в City mark art center с Ралица Бежан- песни, танци, романтика и скок във времето

Снимка- Facebook

Представяме ви концерт със стари градски песни на нов глас, ретро фотографии, бяло сладко и суинг и танго.

„Незабравимите“ е част от голям проект, включващ поредица от събития, които имат за цел забравените български шлагери да придобият нов облик.  Съвременните аранжименти и нестандартният актьорския поглед дават възможност на младото поколение българи да се докоснат до родната „винтидж” култура.

Освен това събитието е повод да се зарадват установените почитатели на тези песни. Ще може ли да се съживи духът на някогашната романтика? Павирани улички, нощен живот в бар Астория, елегантни жени и стилни мъже и всичко това пречупено през стилистиката на КАБАРЕТО.

Снимка- meloman.bg

А какво е хубава песен за любов с градски привкус, без класно вино? Организаторите обещават специален жест от  Four Friends! На всеки закупен билет компания ще му прави чаша вино, която ще получите на влизане. За да сгреете душите си и да прекарате “незабравимо”!

И не само с вино,  може да се сгреете и с танц.  Потопете се в осъвременения чар на суинг културата и страстното танго, с танците на професионалистите от Lindy Hop Bulgaria. Заинтересованите могат импровизирано да се включат.

За ценителите на фотографското изкуство ще има интересно съчетание между „Стара София“ и съвременна София. Лицето на столицата от новия век ще бъде показано от талантливата млада фотографка Елина Нинова, която ще представи и изложбата “София – неотмината красота”.

За скок във времето и възвръщането на вчерашното, си отправете едно предизвикателство:

„извадете от раклата шапката с воалетката и обуйте обувките за танци за един различен поглед над живота, където думите Джентълмен и Дама са в обръщение“. Защото вчера, може да бъде и утре.

Очаква ви интересна вечер с “Незабравимите” с Ралица Бежан и нейните специални гости.

Снимка- в-к “Дума”

УЧАСТВАТ:
Ралица Ковачева-Бежан / вокал ,
Калин Жечев / пиано и вокал ,
Димитър Сираков / контрабас ,
Добромир Николов – Доби / саксофон и кларинет ,
Йордан Борисов / ударни ,
Ивелин Иванов / акордеон ,
Актьори: Георги Грозев, Гергана Цакова и Теодора Рашед
Визия: Адриана Найденова
Постановка: Емил Стефанов

Фотографска изложба на:
Елина Нинова

Автор: Ангелина Грозева

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to