Време е за „Щастливи времена”и Мария Донева в София!

ИК Жанет 45 и Greenwich Book Center ни канят на поетична среща с

МАРИЯ ДОНЕВА и “ЩАСТЛИВИ ВРЕМЕНА”

на 24 октомври /сряда/, 18:30 часа, бул. Витоша 37, София в Greenwich Book Center.

Мария Донева няма нужда от представяне за тези, които обичат думите и добрите хора.  Тя е родена в Стара Загора, завършила е Българска филология в СУ “Свети Климент Охридски” и е печелила е награди от престижни литературни конкурси. Всяка премиера на нейна книга е преживяване – истинска емоция за почитателите ѝ.

Мария Донева е автор на книгите “Очи за красотата”, “Сбогом на читателя”, “Празнината мегу нас” (Охрид), “Има страшно”, “50 години старозагорско куклено изкуство”, “Прикоткване на смисъла”, “Меко слънце”, “Магазин за обли камъчета”, „Перце от дим”, „Заекът и неговата мечта”, „Шепа лъскави череши”, „Чисти стихотворения”, „Тя се наслаждава на дъжда”, „Как спрях да крада”.
Драматург е в Драматичен театър “Гео Милев” – Стара Загора.

* * *
Не си подготвяйте отговори предварително, просто елате на точното място, в точното време. 🙂

Тъжно ли ви е? И на мен. И радостно? Имате кого да обичате. Копнеете за прегръдка? Храната ви е вкусна, вали дъжд. Родителите ви до вас ли са? Помагате ли им? Липсват ли ви? Имате работа? Почивате си? Случайно срещнахте онзи, който ви разби сърцето преди сто години, и ето го, възхитителен както в спомена? Виждате, чувате, чувствате и се вълнувате? Морето е солено, небето е синьо, сърцето тупти?
Нали това ви казвам, щастливите времена са тези, в които живеем. И те са за нас. ~ Мария Донева

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to