Време е за „Щастливи времена”и Мария Донева в София!

09.10.2018

ИК Жанет 45 и Greenwich Book Center ни канят на поетична среща с

МАРИЯ ДОНЕВА и „ЩАСТЛИВИ ВРЕМЕНА“

на 24 октомври /сряда/, 18:30 часа, бул. Витоша 37, София в Greenwich Book Center.

Мария Донева няма нужда от представяне за тези, които обичат думите и добрите хора.  Тя е родена в Стара Загора, завършила е Българска филология в СУ „Свети Климент Охридски“ и е печелила е награди от престижни литературни конкурси. Всяка премиера на нейна книга е преживяване – истинска емоция за почитателите ѝ.

Мария Донева е автор на книгите „Очи за красотата“, „Сбогом на читателя“, „Празнината мегу нас“ (Охрид), „Има страшно“, „50 години старозагорско куклено изкуство“, „Прикоткване на смисъла“, „Меко слънце“, „Магазин за обли камъчета“, „Перце от дим”, „Заекът и неговата мечта”, „Шепа лъскави череши”, „Чисти стихотворения”, „Тя се наслаждава на дъжда”, „Как спрях да крада”.
Драматург е в Драматичен театър „Гео Милев“ – Стара Загора.

* * *
Не си подготвяйте отговори предварително, просто елате на точното място, в точното време. 🙂

Тъжно ли ви е? И на мен. И радостно? Имате кого да обичате. Копнеете за прегръдка? Храната ви е вкусна, вали дъжд. Родителите ви до вас ли са? Помагате ли им? Липсват ли ви? Имате работа? Почивате си? Случайно срещнахте онзи, който ви разби сърцето преди сто години, и ето го, възхитителен както в спомена? Виждате, чувате, чувствате и се вълнувате? Морето е солено, небето е синьо, сърцето тупти?
Нали това ви казвам, щастливите времена са тези, в които живеем. И те са за нас. ~ Мария Донева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста09.10.2018

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Когато гръм удари, как ехото заглъхва“ или страстите Яворови в Народния театърТеатър