Нова локация и баклава за Wrong Summer

WRONG SUMMER се мести в MIXTAPE 5 A-SIDE на 12.07

Грешното Лято на Wrong Fest ще се проведе в голямата зала на клуб MIXTAPE 5 на 12.07. Организаторите обещават по-хладна локация от първоначално предвидената.

Както вече ви споменахме, на сцената ще се развихрят любимите Balkansky, Meszecsinka и Shazalakazoo. Всеки от артистите ще изпълни най-добрите си парчета, но ще бъдат представени и много нови творби. Събитието дава старт на голямото балканско турне на Meszecsinka, така че това ще направи изпълнението на бандата още по-специално.

В тон с една от най-яките песни на Shazalakazoo, Wrong Fest ще посрещат на входа с парченце сочна баклава. Със сигурност всички балкански baklava lovers ще си оближат пръстите. Ще бъде сътворена паметна вечер с неустоим балкански дух.

Вратите отварят в 18:00, a билети ще има на входа на клуба. Все пак се препоръчва предварителното закупуване от ticketlogic.bg.

 

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to