„The Space between us” – любовта между две планети

30.05.2016

Източник: http://operationkino.net/

На 19-ти август в кината ще бъде представена продукцията, която разкрива света на планетата Марс, а именно филмът- „The Space between us”. Историята на едно малко момче, родено извън границите на планетата Земя, което израства на Марс с представа за света ни само по приказки и вероятно чрез въображението си.

Ейса Бътърфийлд е в главната роля. Той се завръща на планетата Земя, поглеждайки я през очите не на извънземно, а на чужденец попаднал в непознат свят. Среща  младо момиче от Колорадо и именно времето с нея го учи на нещата, които можеш да изпиташ само на Земята. Ролята на любовта във филма “The Space between us” e в лицето на Брит Робъртсън, позната ни от „Tomorowland” и сериала “The Secret Circle”. Отговорникът за реализирането на мисията за колонизиране на Марс и бащата на малкото момче играе Гари Олдман. Филмът е режисиран от  Питър Челсъм.

Очакванията на аудиторията за филма са, че най-вероятно той ще просълзи нежния пол, както се случи с “Вината в нашите звезди“, „Ако остана“ и „Най-доброто от мен“.  Други коментират дали филмът на Питър Челсъм ще задмине дългоочаквания „Аз преди теб“. Със сигурност присъстват и отзиви за това, че романтиката ще убие фантастиката във филма. Но крайна оценка за всичко това ще може да се даде след премиерата в края на месец август.

 

Автор: Илияна Павлова

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста"Цигари на бройка" - фотоизложба на Константин Мравов09.08.2018

Още от Под Моста

Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушатеМузика