Mood for Food Street Fest – сцена за любими изпълнители

10.09.2018

Вече знаем, че на Mood for Food Street Fest ни очакват едни от най-неустоимите вкуснотии – скара, пица, сочни бургери и какво ли още не. Но вкусната храна винаги трябва да е придружена от хубава музика, за да бъде удоволствието пълно. За всички сетива.

Поради тази причина, Mood for Food ще включи в програмата си любими музикални изпълнения, с които фестът от безкрайна наслада за небцето ще се превърне в такава и за ухото.

Стефан Колев, или познат като Dj Skill, несъмнено е сред най-забележителните диджеи в страната. С любовта си към грамофонните плочи, Стефан определено знае как да направи разтърсващо парти, което да вдигне на крака и най-изморените в петък вечер. Този петък, 14 септември, именно той ще открие музикалната сцена на Mood for Food, а сетовете, които е приготвил ще дадат старт на една незабравима вечер.

Веднага след него, сцената ще поемат момчетата от Bobo & The Gang, когато хип-хопът ще звучи във всяка част на централния площад в Пловдив. Рима след рима, партито със сигурност ще е едно от най-яките тази есен.

Обиколил поне половината свят, DJ Shaker Maker ще открие вечерта на 15 септември в слънчев Пловдив, а концертът е тотален must за всеки меломан. След обилно хапване през деня, повярвай ни, ще имаш нужда от раздвижване. Не за друго, а защото в неделя също ще те очакват редица вкуснотии, за които трябва да имаш място.

След като закриха летния сезон в „Маймунарника“, момчетата от Остава ще открият есенния на сцената на фестивала с едни от най-емблематичните си изпълнения. Остава ни само след хапване да се насладим на концерт с чаша бира в ръка. Приготви се за незабравимо шоу в събота, 15 септември, когато цял Пловдив ще се наслади на гласовете на Свилен и Жоро, струните на Боян и Александер и звучния ритъм от барабаните на Даниел.

И така Mood for Food ще изпрати лятото с изобилие от вкусна храна, множество полезни лекции, уъркшопи и незабравими концерти. От 14 до 16 септември Пловдив ще се превърне в центъра на вкусната храна и незабравимите преживявания.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Лятото пристига в София с A to JazZ Festival през юли25.05.2018

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование