Mood for Food Street Fest – сцена за любими изпълнители

10.09.2018

Вече знаем, че на Mood for Food Street Fest ни очакват едни от най-неустоимите вкуснотии – скара, пица, сочни бургери и какво ли още не. Но вкусната храна винаги трябва да е придружена от хубава музика, за да бъде удоволствието пълно. За всички сетива.

Поради тази причина, Mood for Food ще включи в програмата си любими музикални изпълнения, с които фестът от безкрайна наслада за небцето ще се превърне в такава и за ухото.

Стефан Колев, или познат като Dj Skill, несъмнено е сред най-забележителните диджеи в страната. С любовта си към грамофонните плочи, Стефан определено знае как да направи разтърсващо парти, което да вдигне на крака и най-изморените в петък вечер. Този петък, 14 септември, именно той ще открие музикалната сцена на Mood for Food, а сетовете, които е приготвил ще дадат старт на една незабравима вечер.

Веднага след него, сцената ще поемат момчетата от Bobo & The Gang, когато хип-хопът ще звучи във всяка част на централния площад в Пловдив. Рима след рима, партито със сигурност ще е едно от най-яките тази есен.

Обиколил поне половината свят, DJ Shaker Maker ще открие вечерта на 15 септември в слънчев Пловдив, а концертът е тотален must за всеки меломан. След обилно хапване през деня, повярвай ни, ще имаш нужда от раздвижване. Не за друго, а защото в неделя също ще те очакват редица вкуснотии, за които трябва да имаш място.

След като закриха летния сезон в „Маймунарника“, момчетата от Остава ще открият есенния на сцената на фестивала с едни от най-емблематичните си изпълнения. Остава ни само след хапване да се насладим на концерт с чаша бира в ръка. Приготви се за незабравимо шоу в събота, 15 септември, когато цял Пловдив ще се наслади на гласовете на Свилен и Жоро, струните на Боян и Александер и звучния ритъм от барабаните на Даниел.

И така Mood for Food ще изпрати лятото с изобилие от вкусна храна, множество полезни лекции, уъркшопи и незабравими концерти. От 14 до 16 септември Пловдив ще се превърне в центъра на вкусната храна и незабравимите преживявания.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Първата скреч книга като протест срещу високия ДДС на книгите28.05.2018

Още от Под Моста

Мирослав Петров, главен директор Продажби VIVACOM
Боян СимеоновVivacom представи Viva Smart – нова платформа за цялостни IoT услуги и решенияОбразование