Представяне на сборника „Бащите не си отиват“ от ICU

05.05.2017

На 26-ти май от 19 часа в Литературен клуб „Перото“ ще се проведе представяне на новата книга на издателство ICU– сборника „Бащите не си отиват“, с главен редактор Невена Дишлиева-Кръстева и медийната подкрепа на сайта „Аз чета“. Събитието ще се излъчва на живо, благодарение на ArtLife.

Снимка: Официална корица на книгата

Преди всичко в „Бащите не си отиват“ е описана неумиращата, силна връзка дете-баща, а после идва останалото. Спомени за минали събития с оглед на поанта за бъдещето.

Съдържат се 24 истории на едни мислещи и творящи деца за техните незабравими бащи. Сборникът засяга проблемите за живота, смъртта и възпитанието. За примера на бащата, позитивен или негативен. За бащата като основна фигура в развитието на личността. За идеализирането или подценяването на тази фигура. За присъствието и отсъствието му.

Сред децата, разказващи за бащите си, са Марин Бодаков, Силвия Чолева, Надя Радулова, Манол Пейков, Димитър Коцев – Шошо и други.

Заповядайте, за да се запознаете с тази превъзходна, многопластова и смислена книга, написана от много автори, но носеща единно послание. Посланието, че бащите не си отиват.

„Двайсет и четири изключително интересни, светло или тъмно тъжни и красиви монолога за отсъстващи бащи с огромните им прилежащи околности.“ (Нева Мичева)

Новина: Ивана Хиткова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаHayes & Y се борят за място до Arctic Monkeys, Pearl Jam и Джак Уайт в Мадрид01.05.2018

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мисис Америка“ е наелектризиращ сблъсък на интереси в неустоима картина на 70-теКино