Осмо издание на ‘Beglika fest’ – Awakening

13.06.2016

Хълмовете над язовир „Голям Беглик“, намиращ се в Западните Родопи, отново ще процъфтят от ритъм, мелодия и живот, след като посрещнат своите  ежегодни посетители – бегликърите*. Тазгодишното, осмо поредно издание на музикалния фестивал „Беглика фест 2016“ ще мине под наслов: „Пробуждане“.

Сред първите обявeни гостуващи изпълнители са френската група ‘Deep Forest’ – носители на престижната награда „Грами“ и основоположници на ambient течението в музикалните среди. Те са избрали „Беглика фест“ за своя първа изява на българска сцена. Заедно с тях ще чуем шведския изпълнител ‘Markandeya’ и българската downtempo, ambient група ‘Man Of No Ego’.

Беглика
Беглика

Фестивалът ще се проведе в края на август месец и ще продължи четири дни, между 25-и и 29-и. Освен на музика, присъстващите ще могат да се насладят на много изненади под откритото, звездно небе над Беглика, сред които – цирков театър „Нибрай“ и Playback театър „Тук и сега“.

Цената на билетите варира в зависимост от това дали са индивидуални, или в пакет, както и от броя на дните. Повече информация може да откриете на: ticketlogic.

*бегликър – човек, част от общност, родена някъде между небето, земята, огъня и водата, осъзнал нуждата да бъде себе си като част от другите и в единство с природата. Облича се, както си иска, слуша божествена музика и променя себе си и света към по-добро.

Автор: Емилия Илиева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаЗапочна второто издание на Коледа в квАРТала с множество събития14.12.2017

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаУчилищата на бъдещето – с мисъл за устойчиво развитиеОбразование