Фестивалът „Събуди се” ще се проведе за осми път

Снимка : Facebook

За осма поредна година на голяма поляна край Куклен ще се проведе фестивалът „Събуди се” Експеримент №∞. Той ще събере млади хора, за да споделят опита и разбиранията си за живота. И най-вече времето си едни с други сред природата, далеч от натовареното ежедневие, пълно с технологии. Събитието ще трае от 4-и до 9-и юли 2018 г.

Фестивалът ще включва театрални постановки, кино, акустични концерти, фолклорни вечери с кукери, нестинари и гайдари. Ще има и най-различни групови занимания като тъкане на стан, стреляне с лък и месене на хляб. Лагеруващите ще могат да придобият умения в занаятчийската зона, да чуят различни гледни точки в лекционната програма, която лагерът предлага.  Също и ще се запознаят с родни и чуждестранни практики за вътрешно развитие.

Фестивалът  е подходящ и за семейства с деца, тъй като предлага и много детски занимания като цирк, образователни игри и театър. Идеята е малчуганите да заобичат природата още от малки. Подготовката вече тече с пълна сила, а видеоматериали от миналите издания и информация за програмата и билетите може да откриете на страницата на WakeЪп! България.

Автор: Ралица Братанова

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to