The Black Needles в София – показно за местните банди

allevents.in

На 28. IV. ще се наложи спешна медицинска помощ да функционира с особено внимание, понеже в бар ARTarea ще пукат артерии. The Black Needles – банда без български еквивалент, идват да ни инжектират доза garage punk, достатъчна да ни закачи завинаги.

Пънкът никога не е умирал и южноамериканците са изчерпателно доказателство. Звучи странно подобен жанр да пребивава в някак скучния настоящ век, но както повечето неща в живота, и това има причина. Триумфиращият застой в музикален аспект, породен най-вече от прекомерен професионализъм /всичко е толкова изпипано и монотонно/, принуждава търсещите не само звук, а дуг, да се върнат към корените. Към чувството да разчистиш пълния с боклук гараж /с конотация за музиката днес/ и да вземеш покоя на скапаните съседи – щом имат време за църква в неделя, ще имат време и за сън в рая. Евентуално. При сравнително интелигентните и все още неизпъдени от БГ младежи подобно държание трябва да се случва на инстинктивна основа. Инстинкт, който болните мозъци от Black needles напълно са послушали.

Билети – на място, кубинки – препоръчително.

П.п. Предишната вечер същите агенти ще свирят в Търново. Явно и за сцената в Прованса има надежда.

Автор: Георги Александров

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to