Дженифър Батън идва с концерт, посветен на Майкъл Джексън

27.04.2016

Jennifer_Batton-648x472Дженифър Батън идва за първи път в България, за да представи шоуто си „In Memory Of Michael Jackson”. На 4 юни (събота) в ‘Sofia Live Club’ китаристката ще представи някои от най-големите хитове на Краля на попа, както и впечетляващата мултимедия от съвместните им изпълнения – от емблематичното „Dirty Diana” до “Beat It” и „Give In To Me”. Концертът ще бъде повече от специален не само за феновете на Краля на попа, но и за всички почитатели на китарния звук.

Дженифър Батън ще представи шоуто си с китара, която й е личен подарък от Майкъл Джексън. Ексцентричната китаристка споделя, че това е най-ценният музикален инструмент в голямата й колекция, тъй като не само й е подарен от Краля на попа в знак на признателност към големия й талант, но и преди това е била негова собственост.

„Баща ми ми купи първата китара. Беше електрическа и я получих, когато бях на 8 години, но тази от Майкъл ми е най-скъпа и не се отделям от нея”. Това сподели Дженифър, която обещава възпламеняващо шоу в памет на най-продавания изпълнител в историята на музиката за българските му фенове.

Между 1987 и 1997 г. Батън обикаля няколко пъти земното кълно, свирейки пред препълнени стадиони и многомилионна аудитория. Всички я познават много добре с отличната й руса грива и ексцентрични костюми.

Билети за шоуто на Дженифър Батън могат да бъдат закупени от ‘Sofia Live Club’ и мрежата на ‘Eventim’ в цялата страна, както и онлайн на цени от 40 лв.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаОстава с предновогодишен концерт в Sofia Live Club24.12.2017

Още от Под Моста

Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушатеМузика